Eenvoudig te maken, meer creëeren

In een paar stappen van idee naar voltooide implementatie. Dat is wat de item Engineeringtool, de digitale tool voor frameconstructie te bieden heeft.

Frameconstructie opnieuw bedacht

Van overal vandaan kunt u ontwerpen plannen, van een eenvoudig frame tot aan een FiFo-stelling, snelle aanpassingen verrichten en de tekeningen via een link in een mum van tijd naar uw collega's sturen. U verkort de orderverwerking en verbetert de materiaalstroom. Profiteer van de item Engineeringtool, de krachtige helper in het proces van continue verbetering.

Overal plannen

De item Engineeringtool werkt op elk apparaat met internetverbinding, zonder installatie. Schets uw nieuwe ideeën en verbeteringen direct en overal. Alle ontwerpen worden veilig online opgeslagen.

Snelle resultaten

In de item Engineeringtool bewerkt u profielbuizen via een duidelijke gebruikersinterface: lengtes knippen, samenvoegen, klemmen, klaar. Door de eenvoudige bediening van rollenbanen en andere componenten en oplossingen voor frameconstructies kunt u meteen aan de slag.

Eenvoudig proces van continue verbetering

Met slechts een paar klikken, maakt de item Engineeringtool vanuit uw ontwerp complete projecttekeningen en montage-instructies. U bouwt automatisch een archief op van alle ontwerpen en u kunt zich volledig concentreren op het optimaliseren van de materiaalstroom.

Grote variëteit

De item Engineeringtool geeft u snel toegang tot alle componenten voor frameconstructies. Alles wat u hierin plant, kunt u direct bestellen zonder omwegen en lange wachttijden. Wij noemen het Digital Engineering - voor u betekent het eenvoudiger en sneller naar optimale resultaten.

Duidelijke tijdwinst

U herkent vast dit probleem: telkens wanneer u een kleine wijziging in een constructie aanbrengt, moet er weer een nieuw constructieplan worden gemaakt. In de item Engineeringtool kunt u vanaf elke plek online uw ontwerpen aanpassen en als nieuwe varianten opslaan. Dat betekent: op elk moment vindt u oplossingen voor een betere materiaalstroom.

Eenvoudige afstemming

Omdat uw schetsen, projecttekeningen en montage-instructies volledig digitaal beschikbaar zijn in de item Engineeringtool, kunt u ze eenvoudig delen met collega's. Dit bespaart omslachtig papierwerk, verbetert de afstemming van het continue verbeterproces en verhoogt de productiviteit van uw medewerkers.

Ook zonder voorkennis gemakkelijk te begrijpen

Via de geïntegreerde instructies en eenvoudige muisbediening begeleidt de item Engineeringtool u stapsgewijs in alle functies die u nodig hebt om de materiaalstroom te verbeteren. En als er vragen zijn, staat ons serviceteam altijd voor u klaar om u snel en vakkundig te helpen.
Waarom zou u wachten? U kunt gewoon beginnen!
NAAR DE ENGINEERINGTOOL

Versand innerhalb von drei Werktagen bei Lieferung innerhalb Deutschlands.

Versand innerhalb von drei Werktagen bei Lieferung innerhalb Deutschlands.

x

Versand innerhalb von drei Werktagen bei Lieferung innerhalb Deutschlands.